1398/9/18 دوشنبه
برنامه های فرهنگی اجرا شده به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو
به مناسبت گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو امور فرهنگی دانشگاه اقدام به برگزاری برنامه های فرهنگی نمود.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، امور فرهنگی دانشگاه همزمان با 16 آذر، روز دانشجو برنامه های فرهنگی زیر را با همکاری کانون ها و بسیج دانشجویی دانشگاه و با هدف ارج نهادن به مقام دانشجویان برگزار نمود:

1- کوهپیمایی ویژه دانشجویان پسر همراه با صرف صبحانه روز جمعه مورخ 15/09/98.
2- غبار روبی از گلزار شهدای شهر دهق به اتفاق دانشجویان و کارکنان دانشگاه روز جمعه مورخ 15/09/98.
3- برگزاری مسابقه شطرنج ویژه خواهران و اهداء جوایز به نفرات برتر.
4- نصب بنر و حضور حداکثری دانشجویان در نماز عبادی سیاسی روز جمعه 15/09/98 و تقدیر از دانشجویان برتر آموزشی و فعالین فرهنگی و قرائت بیانیه به مناسبت روز دانشجو توسط دانشجویان.
5- دیدار با خانواده دانشجوی شهید سردار براتعلی هاشمی مورخ 16/09/98 و که نام بسیج دانشجویی این دانشگاه مزین به نام این شهید بزرگوار می باشد و اهدای هدیه‏ای به رسم یادبود.
6- برگزاری مسابقه کتابخوانی با عنوان "قطره ای از دریای نهج البلاغه" در مورخ 25/09/98 و اهداء جایزه به 3 نفر از برگزیدگان به قید قرعه.
7- تجلیل از دانشجویان معلول دانشگاه به مناسبت روز معلول.
8- دیدار کارکنان و دانشجویان دانشگاه با معلولین مرکز خیریه جامع سینای شهر دهق به مناسبت روز معلولین مورخ 17/09/98.