فرهنگی
1398/9/3 یکشنبه
برگزاری دوره مقدماتی امداد و نجات و کمک های اولیه
همزمان با هفته بسیج دوره مقدماتی امداد و نجات و کمک های اولیه در دانشگاه پیام نور واحد دهق برگزار گردید.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد دهق، همزمان با هفته بسیج به همت امور فرهنگی، کانون دانشجویی هلال احمر و بسیج دانشجویی دانشگاه دروه مقدماتی امداد و نجات و کمک های اولیه به مدت 22 ساعت از تاریخ 29/08/98 برای دانشجویان و عموم شهروندان منطقه مهردشت برگزار گردید.
در این دوره که با استقبال بسیار خوبی همراه شد جناب آقای امینی مدرس سازمان جمعیت هلال احمر به آموزش مواردی از قبیل ارزیابی بیمار، مسمومیت، گازگرفتگی، احیای قلبی ریوی، خونریزی، سوختگی، تریاژ در حوادث، بانداژ، آتل بندی و حمل مصدوم برای شرکت کنندگان در این دوره پرداختند.
در پایان دوره با برگزاری آزمون از داوطلبان به پذیرفته شدگان در آزمون مدرک رسمی از طرف سازمان جمعت هلال احمر اعطا گردید.

این دوره با هدف تحقق شعار هر خانه یک امدادگر برگزار گردید.